Circuit

Recorreguts confirmats

Com en totes les edicions, intentem oferir-vos un circuit ràpid, urbà, que us deixi passar pels llocs principals de la ciutat, i enguany, no serà diferent. Hem escoltat els vostres comentaris i el nou recorregut continuarà passant per les zones més importants de la ciutat... com no, el Pont Penjant, i les principals avingudes.
A més, hem intentat reduir els, ja per si, petits desnivells, fent encara més plana aquesta edició.

Esperem que us agradi!

Circuït 10mil / Primers 10Km mitja (sense pas per meta en cas de mitja marató)
Sortida en direcció al Canalet i volta al parc per pujar i agafar en la seva totalitat la Avd. de la Ràpita fins al canal on baixarem en direcció la zona del passeig del Riu. Tornarem tot el passeig per fer el pas pel carrer Major i en cerca del Pont penjant. Després, tomb per la zona del Grau i pas pel Mercat Municipal on desfarem el camí de l'Avd. De la Ràpita i part de l'Avd. Josep Terradelles.
Finalment els corredors del 10mil entraran a meta i els de la mitja començaran la segona part.
Imatge pas per 10km de la mitja i recorregut fins els 21kmUn cop arribem al pas dels 10 quilòmetres repetirem pràcticament el recorregut inicial, amb l'excepció que farem una volta per la zona esportiva i el canalet, zona tranquil·la i totalment plana que permetran allargar aquesta segona volta i obtenir els 21.097 metres d'aquesta mitja marató. També que els acompanyants dels corredors puguin veure'ls sense canviar d'ubicació un segon cop.

L'arribada la farem al Parc dels Xiribecs, on tindreu l'avituallament final, entrega de premis i regals als participants.

També podreu agafar forces en dos avituallaments líquids que situarem al mig del recorregut, a la mitja tindreu un de sòlid.